MENÜ

Dusko Ivanovic: Maç sıkıştığında Türk oyuncular sorumluluk aldı

Beşiktaş Sompo Japan’da başantrenör Dusko Ivanovic, tüm takımdan katkı alarak agresif bir oyunla maçı kazandıklarını söyledi.

Dusko Ivanovic: Maç sıkıştığında Türk oyuncular sorumluluk aldı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 4. haftasında sahasında ağırladığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 87-83 yenen Beşiktaş Sompo Japan’da başantrenör Dusko Ivanovic, tüm takımdan katkı alarak agresif bir oyunla maçı kazandıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ivanovic, üst üste 3 maçtır kaybettiklerini hatırlatarak, "Bugün çok agresif bir oyun oynadık. Basit hatalar yaptık. Geçiş hücumlarında basit tercih hataları yaptık. Oyundan memnun değilim. Ancak takımın mentalitesini beğendim. Herkes katkı verdi. Maç sıkıştığında Türk oyuncular sorumluluk aldı. Daha iyi oynadık, daha iyi olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı takımın yeni transferi Jason Rich’in de performansını değerlendiren Ivanovic, "Kendisini neden kadromuza kattığımızı gösteren bir oyun oynadı. Zor atışlarda çok önemli sayılar kaydetti." diye konuştu.

AA

YORUM YAZ