MENÜ

Dursun Özbek: Tüm yapıyı biz hazırladık

Galatasaray’ın eski başkanı Dursun Özbek, kendi yönetiminin şampiyonluktaki pay sahiplerinden biri olduğunu bir kez daha hatırlatarak, “Bu takımın şampiyonluğa ulaşması için finansal yapıyı hazırlayan yönetimiz” dedi.

Dursun Özbek: Tüm yapıyı biz hazırladık

Sarı-Kırmızılı takımın bu sezon şampiyonluğa ulaşmasının önemli olduğunu vurgulayan Dursun Özbek, “Bugüne kadar konuşmamamızın nedeni bu yürüyüşe zarar vermemek içindi. Anamızın helal sütü kadar hak edilmiş bir şampiyonluk” dedi ve ekledi:

“Çok heyecanlı geçti ama herkes çok mutlu oldu. Takımı kuran ve Fatih hocayı getiren yönetimiz. Bu takımın başarıya, şampiyonluğa ulaşması için finansal yapıyı hazırlayan yönetimiz. Aralık sonunda takım zaten liderdi. Biz bütün planlamayı yapmıştık. Sene başında 10 transferle yepyeni bir takım kurduk. Bu yeni takımla şampiyon olduk.”

270 milyon liralık kaynak

“Burada Fatih hocanın başarısı ve emeği çok fazla. Fatih hoca geldi ve takımı şampiyon yaptı. Biz de finansal yapıyı hazırladık. Ndiaye’nin satılmasıyla beraber ikinci dönemde Galatasaray 270 milyon liralık bir kaynak elde etti.”

Galatasaray Başkan adayı Dursun Özbek listesini tanıttı


Haberin Devamı
YORUM YAZ