MENÜ

Dursun Özbek: Transfer çalışmalarına başladık

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek başkan seçildikten sonra ilk Divan Kurulu Toplantısı'na katıldı ve açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek: Transfer çalışmalarına başladık

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek başkan seçildikten sonra ilk Divan Kurulu Toplantısı'na katıldı. Daha önce seçimin ertelenmesine neden olan Fırat Develioğlu'nun da Divan Kurulu toplantısında yer alması dikkat çekti...

Haberin Devamı

Dursun Özbek: Transfer çalışmalarına başladık

DURSUN ÖZBEK KONUŞUYOR...

Değerli Galatasaraylılar! Bugün burada Galatasaray'ın 39. başkanı olarak bulunuyorum.. Beni seçtiğiniz için tüm üyelerimize teşekkür ederim. Bu göreve layık olmak için elimizden geleni yapacağız.

"Cenk Ergün'le anlaştık"

Geçen yıldan gelen eksikleri tecrübelerimizle gidermek istiyoruz. Cenk Ergün'le anlaştık. Cumhuriyetin 100. yılında başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Transfer çalışmalarına başlıyoruz. Çok güzel bir takım kuracağız, bu konuda hiç endişe etmeyin. Kombinelerimiz satışa çıktı. Kombinelere ilgi göstermeniz bizim için önemli.

"Bankalar Birliği'nden çıkacağım"

Galatasaray; 4 büyük kulüp içinde mali durumu en iyi olan kulüptür. Çok kararlıyım, Bankalar Birliği Anlaşması'ndan çıkacağım! 1. hedefim camiada barışı sağlamak, sevgi iklimi oluşturmak... Birbirimizi sevmek hiç de zor değil. Yaptığımız projelerde o yüzden desteğiniz Galatasaray için çok önemli. Bu projeler, Galatasaray'ın mali bağımsızlığını hazırlayan projelerdir.

YORUM YAZ