MENÜ

Dursun Özbek bırakmıyor

Galatasaray taraftarının görevi bırakması için kampanya başlattığı, sabahtan akşama kadar oteline telefonlar yağdırdığı başkan Dursun Özbek, istifa etmeyeceğini yakın çevresine bildirdi. Özbek, yarın canlı yayında tüm merak edilenleri cevaplayacak.

Dursun Özbek bırakmıyor

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Dursun Özbek’in yıldızı, göreve geldiği ilk günden bu yana taraftarla bir türlü barışmadı.

Transfer döneminde verilen sözlerin tutulmaması, vaat edilen sponsorun bir türlü bulunamaması ve son olarak Kevin Grosskreutz transferinde yaşanan skandal, bardağı taşıran son damla oldu. Taraftarlar, Dursun Özbek’in istifası için kampanya başlatmış durumda. Sosyal medyada her gün binlerce mesaj, Özbek’in istifası için kullanıcılar tarafından bıkmadan usanmadan gönderiliyor. Organizasyon bununla da sınırlı değil. Dursun Özbek’in oteli de sabahtan akşama kadar gelen istifa telefonlarıyla sarsılıyor. Personel, arayan her taraftarın isteğini not edip, Özbek’e iletmek üzere saklıyor. Ancak verilen bilgilere göre, bu telefonların ardı arkası kesilmiyor.

Protesto hazırlığı var

İşte bu gelişmeler ışığında, hasta yatağında günlerini dinlenerek geçiren Dursun Özbek’in nasıl bir tepki vereceği merak ediliyordu. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, yakın çevresiyle yaptığı görüşmelerde, istifa etmeyi kesinlikle düşünmediğini net bir dille bildirdi. Dursun Özbek, yarın akşam Habertürk’ün canlı yayınına katılarak, kendisine yöneltilecek tüm sorulara milyonların önünde cevap vermeye çalışacak. Galatasaray taraftarı ise stüdyonun bulunduğu Taksim’de bir protesto gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

Metin Karabaş


1- Pato, 2- Wesley Sneijder!

Haberin Devamı
YORUM YAZ