MENÜ

Dursun Özbek: 5. yıldız da bizim olacak

Sarı-Kırmızılı kulübün yeni başkanı Dursun Özbek, mazbatayı aldıktan sonra yaptığı ilk açıklamada, “Bundan sonraki dönemde tüm gücümüzle Galatasaray'a yıldızlar kazandırmak için çalışacağız. Belki 5, 6, 7 de bizim olacak. Hep ilklerin sahibi olmuş bir kulübüz ve Galatasaray'ı en iyi şekilde yöneteceğiz” diye konuştu.

Dursun Özbek: 5. yıldız da bizim olacak

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübü bulunduğu seviyeden çok daha yukarılara taşıyacağını söyledi. Divan Kurulu toplantısının son bölümünde üyelere hitap eden Özbek, “Galatasaray gibi çok
değerli bir varlığı bu dönemde bana ve arkadaşlarıma emanet eden genel kurula, yine bizi futbolda 4. yıldızı takma onuruna ulaştıran, başkanlığında çok verimli çalışmalar yaptığımız Duygun Yarsuvat ağabeyime teşekkür ediyorum” dedi.

‘Bu seviyenin üzerinde’

Mazbata töreniyle, kulübü 3 yıllığına yönetmek üzere teslim aldıklarını dile getiren Özbek, “Bu görevin ağırlığını, ehemmiyetini, ben ve çalışma arkadaşlarım son derece kuvvetli bir şekilde hissediyoruz. Galatasaray’ı, benden önceki değerli 35 başkanımızın ulaştırdığı bu seviyenin daha üzerine taşıyacağıma kendim ve arkadaşlarım adına söz veriyorum” diye konuştu.

‘İsrafı önlemek yeterli’

Dursun Özbek, Yarsuvat yönetiminde mali konularla ilgilendiğini aktarırken, tasarrufu yaparak değil, israfı önleyerek yollarına devam edeceklerini aktardı. “Biz mali disiplini, tasarruf yaparak değil, israfı önleyerek sağladık” ifadelerini kullanan Özbek, şunları söyledi: “Galatasaray, imkanları çok geniş, varlıkları çok büyük, değerli bir kurum. Yönetimlei, bunun bilincinde kendi dinamiklerini harekete geçirerek hizmet ederler. Benim yaptığım da buydu. Kendi dönemimizde de aynı kararlılığı sürdüreceğiz. Sportif başarıdan, etik değerlerimizden feragat etmeden, sadece israfı önleyerek devam edeceğiz ve başarılı olacağımıza da inanıyorum.”

‘Gözünüz arkada kalmasın’

Özbek, mazbatayı almalarıyla ilgili olarak, “Bundan sonraki dönemde tüm gücümüzle Galatasaray’a yıldızlar kazandırmak için çalışacağız. Belki 5, 6, 7 de bizim olacak. Bunlar Galatasaray’ın tabiatında var. Hep ilklerin sahibi olmuş bir kulübüz ve bunu devam ettireceğiz. Gözünüz arkada kalmasın. Galatasaray’ı en iyi şekilde yöneteceğiz. Bugünkü seviyenin çok üzerine taşımak üzere görevi devraldığımızı bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

‘Başarının mimarı Yarsuvat’

Konuşmasının son bölümünde eski başkan Duygun Yarsuvat’ın salona girmesi üzerine Özbek, “Duygun Yarsuvat başkanımızı methetmek de kolay değil. Başarının mimarı kendisidir. Çok başarılı bir dönem geçirdik. Kendisinden son derece faydalandım ve başkanlık görevine hazırlanmamda bana destek verdi. Şahsıma gösterdiği itimattan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ