MENÜ

Dursun Özbek: 4. yıldızı takacağız

Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek, “Ne kadar çok aday çıkarsa o kadar iyi bir yarış olur. Herkesin temsil edildiği bir yarış olmasını istiyorum” dedi.

Dursun Özbek: 4. yıldızı takacağız

Galatasaraylı Yöneticiler ve İşadamları Derneği (GSYİAD) mazbata töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek, Galatasaray’ın şampiyonluk yarışı ve başkanlık seçimleri hakkında konuştu.

Galatasaray’ın önünde 7 maçlık bir serüven olduğunu ve kayıpların telafisinin mümkün olduğunu belirten Özbek, şampiyon olacaklarını ve 4. yıldızı takacaklarını ifade ederek, taraftarların şampiyonluk kutlamaları için şimdiden hazırlanmasını söyledi.

"BENİM ARZUM DEMOKRATİK BİR YARIŞ OLMASI YÖNÜNDE"

Listelerin teslimine 10 gün olduğunu dile getiren Özbek, “Listelerin teslimine 10 gün gibi bir süre var. Yeni aday çıkabilir. Benim arzum bu seçimin demokratik bir yarış olması yönünde. Galatasaray’a bu yakışır. Ne kadar çok aday çıkarsa o kadar iyi bir yarış olur. Herkesin temsil edildiği bir yarış olmasını istiyorum. Bir tek Adnan arkadaşımın çekildiğini öğrendim sağlık sebebiyle. Kendisine ‘geçmiş olsun’ da dedim. Yaşı daha çok genç. Öncelikle sağlığına kavuşmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ