MENÜ

Dünyanın hızı İstanbul'da

İstanbul, dünyanın önemli sporcularının boy göstereceği bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Atletizm Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Uluslararası İstanbul Salon Atletizm Kupası’nda, Olimpiyat Oyunları, Dünya Atletizm Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası'nda derece alan tanınmış sporcular yarışacak.

Dünyanın hızı İstanbul'da

Uluslararası İstanbul Salon Atletizm Kupası bu yıl 4. kez düzenleniyor. Avrupa Atletizm Birliği Permit kategorisinde ikinci kez düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Salon Atletizm Kupası 18 Şubat 2018 tarihinde Ataköy’de bulunan Türkiye Atletizm Federasyonu Atletizm Salonu’nda ''Dünyanın Hızı İstanbul'da'' sloganı ile düzenlenecek.

35 ÜLKEDEN 135 SPORCU MADALYA İÇİN YARIŞACAK

Uluslararası takvimde yer alan yarışlar, Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Yarışma Talimatına, Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF) yarışma kurallarına ve statüde belirtilen özel hükümlere uygun olarak organize edilecek.

Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, Ukrayna, Romanya, Çekya, Hırvatistan, Kenya, Etiyopya, Kanada, Slovenya, Bulgaristan, Bosna Hersek ve Hollanda başta olmak üzere 35 ülkeden 135 sporcu 13 branşta madalya için ter dökecek. Etkinlik saat 15.00'te başlayacak.


18 ŞUBAT 2018 YARIŞ PROGRAMI (BRANŞLAR)

60 Metre Kadınlar 400 Metre Kadınlar
60 Metre Erkekler 400 Metre Erkekler
Uzun Atlama Erkekler Üç adım Atlama
60 m Engel Kadınlar 1500 m Kadınlar
Gülle Atma Erkekler 1000 m Erkekler
3000 m Erkekler Yüksek Atlama Kadınlar
Sırıkla Atlama Kadınlar

Haberin Devamı
YORUM YAZ