MENÜ
Sponsorlu

Dünyanın en büyük futbol rekabeti El Clasico sadece D-Smart'ta!

Futbolseverlerin merakla beklediği dünyanın en büyük futbol rekabeti El Clasico canlı yayınla 18 Aralık Çarşamba 22.00’de sadece D-Smart ve D-Smart GO’da!

Dünyanın en büyük futbol rekabeti El Clasico sadece D-Smart'ta!

Dünya futbolunun iki devi Barcelona ile Real Madrid’i karşı karşıya getirecek El Clasico 18 Aralık Çarşamba akşamı oynanacak. LaLiga’da 10 yıl sonra ilk kez iki takım aynı puanla El Clasico’ya çıkacak. Sociedad deplasmanında 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Griezmann ve Suarez’in golleriyle 2-1 öne geçmeyi başaran Barcelona, Alexander Isak’ı durduramamış ve 1 puana razı olmuştu. Haftanın kapanışında Mestalla’da maçın son anlarına 1-0 mağlup durumda giren Real Madrid ise Benzema’nın golüyle 1 puanı kurtarmayı başarmıştı.

Futbol tarihinin en çok merak edilen maçı öncesinde iki tarafında 35’er puanı bulunuyor. Tarafların en önemli gol umutları Messi ve Benzema’nın da 12’şer golü var ve krallık yarışında iki isim zirveyi paylaşıyor. Kariyerinde 25 El Clasico oynayan Messi, bu maçlarda 18 kez ağları havalandırırken, Uruguay’lı Suarez, 10 El Clasico’da 9 gole imza attı. Barcelona’nın hücumdaki diğer ismi Griezmann ise kariyerinin ilk El Clasico heyecanını bu maçla yaşayacak. Real Madrid cephesinde ise Benzema’nın hücum hattında partnerlerinin kim olacağı merak ediliyor. Büyük maçları seven Bale, genç yıldızlar Rodrygo ve Vinicius Jr, yeni transfer Jovic ve tekniğiyle ön plana çıkan Isco, Zidane’nin alternatifleri. Hücumcular kadar iki tarafın kalecileri de maçta ön planda olacak isimler konumunda. Ligin en iyi pas isabet oranına sahip kalecisi Ter Stegen ile onu takip eden Courtois takımları adına kilit rol oynayacak.

Futbolun gala gecesinde 18 Aralık Çarşamba akşamı D-Smart 77. Kanal Spor Smart ekranlarında yıldızlar geçidine hazır olun. El Clasico özel programıyla 21.00’de başlayacak futbol resitali, 22.00’de dev maçın ardından 00.00’da maç sonu programıyla gece yarısına kadar sürecek. Unutmayın bu sadece futbol değil, bu LaLiga!

18 ARALIK ÇARŞAMBA-YAYIN PROGRAMI

20.30 EL CLASICO ÖZEL PROGRAMI (77. KANAL SPOR SMART)+D-SMART GO

22.00 EL CLASICO (BARCELONA – REAL MADRID) (77. KANAL SPOR SMART)+D-SMART GO

00.00 EL CLASICO ÖZEL PROGRAMI (77. KANAL SPOR SMART)+D-SMART GO

YORUM YAZ