MENÜ

Dünyadan kısa kısa...

Tüm dünyadan spor haberleri...

Dünyadan kısa kısa...

* Önümüzdeki yıl yapılacak olan Euro 2012’de kullanılacak topun, 2010 Dünya Kupası’nda büyük tartışmalara yol açan Jabulani’den daha hızlı olacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

* Sırbistan’ın 33 yaşındaki oyuncusu Dejan Stankovic, takımının Euro 2012 finallerine kalamamasının ardından milli takımı bıraktığını açıkladı.

* Karadağ ile oynanan maçta kırmızı kart gören İngiliz futbolcu Wayne Rooney, Avrupa Şampiyonası’nda oynamak için UEFA’ya başvuruda bulundu.

* İngiliz ekibi Liverpool, yurt dışı yayın haklarıyla ilgili düzenlemeyi eleştirdi ve her takımın kendi anlaşmasını yapması gerektiğini belirtti.

* Rusya’nın Anzhi Makhachkala kulübü, Chelsea’de forma giyen Ashley Cole’e gözünü dikti. Anzhi, tecrübeli solbek için haftalık 200 bin Pound’u gözden çıkardı.

* İspanyol devi Real Madrid, Manchester United’ın Meksikalı yıldızı Javier Hernandez için kesenin ağzını açtı ve İngiliz ekibine 30 milyon Pound bonservis teklif etti.

Haberin Devamı

* İskoçya Milli Takımı’nın bazı oyuncularının, milli marş sırasında “Tanrı kraliçeyi korusun” kısmını söylememeleri, Ada basınında büyük yankı yarattı.

* 2013 Ümitler Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerindeki ilk mağlubiyetini İtalya’dan alan Ay-Yıldızlılar’ın hocası Raşit Çetiner, “Oyuncularıma güveniyorum. Finallere kalacağımıza inancım tam” dedi.

YORUM YAZ