MENÜ

Dünyadan kısa kısa...

Tüm dünyadan spor gündemi...

Dünyadan  kısa kısa...

* Real Madrid’in Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain, ülkesinin Şili’yi 4-1 yendiği 2014 Dünya Kupası Güney Amerika elemeleri maçında 3 gol ve bir asiste oynayarak takımını sırtlayan isim oldu. Tangocular’ın diğer sayısını ise kaptan Messi attı.

* Premier Lig ekiplerinden Tottenham’ın başkanı Daniel Levy, takımın 26 yaşındaki yıldız oyuncusu Luka Modric’i takımda tutmak için haftalık 116 bin Euro gibi bir teklif sunduklarını açıkladı.

* İspanyol devi Barcelona’nın başarılı teknik adamı Josep Guardiola, uzun vadeli sözleşmelerin özgürlüğünü elinden aldığı için Barça ile uzun süreli bir sözleşme imzalamak istemediğini söyledi.

* Kariyerinde Boca Juniors, Lazio, İnter, Manchester United ve Chelsea gibi takımlarda forma giyen Arjantinli oyuncu Juan Sebastian Veron’un, bu ayın sonunda futbolu bırakacağını bildirildi.

* Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldo, adı Real Madrid ve Barcelona ile anılan Santos’un genç yıldızı Neymar’ın, Avrupa’ya gitmesi halinde dünyadaki en iyi futbolculardan birisi olabileceğini söyledi.

* Barcelona’nın tecrübeli kaptanı Carles Puyol, Tito Vilanova’ya yaptığı hareketin ardından geç de olsa ceza alan Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun hareketlerine dikkat etmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ