MENÜ

Dünyadan kıda kısa...

Tüm dünyadan spor haberleri...

Dünyadan kıda kısa...

* Barcelona’nın, Borussia Dortmund’un 22 yaşındaki stoperi Hummels ile Chelsea’nin 30 yaşındaki deneyimli oyuncusu Ashley Cole’u, ara transfer döneminde kadrosuna katmak için şimdiden çalışmalara
başladığı açıklandı.

* İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’nin, Napoli’nin 26 yaşındaki golcüsü Ezequiel Lavezzi’yi transfer etmek için Mario Balotelli’yi İtalyan ekibine önerdiği iddia edildi.

* ABD Major Ligi temsilcisi Los Angeles Galaxy ile sözleşmesi önümüzdeki aralık ayında bitecek olan yıldız oyuncu David Beckham’a, Fransız ekibi Paris Saint German’ın talip olduğu bildirildi.

* İtalya’nın İnter takımında forma giyen Uruguaylı futbolcu Diego Forlan’ın, Paraguay ile yapılan maç sırasında sakatlandığı ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. 32 yaşındaki tecrübeli forvet, 7 maçta forma giyemeyecek.

* İngiltere’nin Manchester City takımında forma giyen Carlos Tevez, hocasının verdiği 2 haftalık cezasının bitmesi üzerine tek başına antremanlara başladı. Bununla birlikte Brezilya’nın Corinthians ekibi, Arjantinli oyuncuyla ilgilendiğini doğruladı.

Haberin Devamı

* Formula 1’de Kore GP’sinde sıralama turları bugün 08.00’de, büyük yarış 09.00’da başlayacak. Her iki heyecan da TRT 3’ten yayınlanacak. F1’de Sebastian Vettel, Japonya’da şampiyonluğu garantilemişti.

YORUM YAZ