MENÜ

Dünya onu konuşuyor

Ay Yıldızlılar'ın Portekiz'i yerle bir ettiği maçta Ronaldo'nun penaltısını kurtaran Volkan Demirel, bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekti. Tecrübeli file bekçisinin müthiş kurtarışları dünya gündemine oturdu.

Dünya onu konuşuyor

Sarı-Lacivertliler’in başarılı file bekçisi A Milli Takım formasıyla da destan yazmaya devam ediyor. Tecrübeli kaleci, Türkiye’nin Portekiz’i 3-1’lik skorla dağıttığı maçta müthiş performansıyla göz kamaştırdı. Volkan, 90 dakika boyunca yaptığı kritik kurtarışların yanı sıra, Cristiano Ronaldo’nun penaltısını çeldi ve dünya futbol gündeminde de ilk sıraya oturdu. Fransız spor gazetesi L’Equipe, Türkiye’nin 3-1 kazandığı Portekiz maçı için “Türkiye Portekiz’i evinde şaşırttı. En büyük şaşkınlığı Ronaldo’ya Volkan yaşattı” başlığını kullandı. Portekiz spor gazetesi Record ise “Ronaldo’ya Volkan engeli” ifadesini kullandı. Haber ajansları da Volkan’ın kurtarışını futbol gündeminin ilk sırasına taşırken, Reuters, Portekiz’i yerle bir eden A Milli Takımı’mız için, “Türkiye Portekiz’i evinde yıktı” başlığını attı, haberin içinde “Volkan Ronaldo’yu şok etti” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

İŞTE VOLKAN'IN RONALDO'YU BİTİRDİĞİ AN



İlk tebrik Alex’ten
Öte yandan başarılı file bekçisini müthiş performansının ardından tebrik eden ilk isimlerin arasında Fenerbahçe’den takım arkadaşı olan Alex de Souza yer aldı. Brezilyalı oyuncu, Twitter hesabından bir takipçisinin kendisine yönelttiği soru üzerine, takım arkadaşını arayarak tebrik ettiğini belirterek, “Volkan ile konuştum” açıklamasında bulundu. Öte yandan, önceki gece Twitter’da en çok konuşulan isim olan tecrübeli eldiven, dün de en popüler 10 başlık arasındaydı.

YORUM YAZ