MENÜ

Dünya Okullararası Yüzme Şampiyonu Türkiye'den...

Brezilya'da düzenlenen Dünya Okullararası Yüzme Şampiyonası'nda Modafen Lise Erkek Yüzme Takımı şampiyon oldu.

Dünya Okullararası Yüzme Şampiyonu Türkiye'den...

18-23 Mayıs tarihleri arasında Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenen 13. Dünya Okullar Yüzme Şampiyonası'nda (ISF) ülkemizi temsil eden Modafen Lise Erkek Yüzme Takımı, 21 ülke ve 400 sporcunun katıldığı yarışlarda rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Büyük bir başarı göstererek şampiyonluk sevincini ülkemize yaşatan sporcular, Milli Mücadele'nin 100. yılını kutlarken Türk yüzme tarihine de isimlerini altın harflerle yazdırdılar.

Haberin Devamı

RİO DE JANEİRO'DA 2'Sİ ALTIN 11 MADALYA

Efe Başar, Demirkan Demir, Ekin Demirbaş, Berke Saka, Emir Şimşek ve Bedirhan Tamer'den oluşan takım 2 altın, 7 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 11 madalyayla Brezilya'da düzenlenen yarışmaya damga vurdu. Modafen Yüzme Takımı Başantrenörü Hakan Çark "Özellikle organizasyonun Milli Mücadelemizin 100. yıl dönümüne denk gelmesi ve böyle güzel bir bayram haftasında bu şampiyonluğu kazanmamız hepimizi çok mutlu etti" dedi.

ŞAMPİYONLUĞU DOYASIYA KUTLADILAR

Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yıl coşkusunu taçlandıran sporcular için, 27 Mayıs Pazartesi günü Modafen Çekmeköy Kampüsü'nde düzenlenen şampiyonluk kutlamasında, sporcular okulun minik yüzücüleri tarafından çiçeklerle karşılandılar. Şampiyonluğun doyasıya kutlandığı program, Modafen Kurucusu Fatih Kanberoğlu'nun konuşması ve ödül töreni ile devam etti. Sporcuların şampiyonluk hikayesini anlattıkları konuşma sonrasında program, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

Haberin Devamı

DHA

YORUM YAZ