MENÜ

Dünya Kupası'nda zirve Türkiye'nin!

Cartoon Network’ün düzenlediği Toon Kupası 2018’de çocuklar Türkiye’yi birinciliğe taşıyor.

Dünya Kupası'nda zirve Türkiye'nin!

Dünya Kupası heyecanı Cartoon Network’le yaşanıyor! Toon Kupası’nda Cartoon Network’ün en sevilen karakterleriyle futbol maçlarına çıkan çocuklar, Dünya Kupası’nı Türkiye’ye getirmek için gol arıyor. Yeni karakterler ve özelliklerle www.cartoonnetwork.com.tr’nin yanı sıra App Store ve Google Play’de de yer alan Toon Kupası’nda Türkiye’yi temsil eden çocuklar Mısır ve Dünya Karması takımları ile şampiyonluk için kıyasıya mücadele ediyor.

Türkiye’yi 2018 Dünya Kupası’nda çocuklar temsil ediyor! Cartoon Network’ün düzenlediği Toon Kupası ile çocuklar Dünya Kupası’nda mücadele etme şansı yakalıyor. Bu yıl yeni karakterler ve özelliklerle gelen Toon Kupası www.cartoonnetwork.com.tr’de oynanabiliyor. Eğlenceli futbol oyunu, App Store ile Google Play’de de yer alıyor.

Turnuva 31 Temmuz’da sona eriyor
Dünyanın dört bir yanında oynanan Toon Kupası’nda şampiyon, ülkelerin elde ettiği galibiyet sayısıyla belirleniyor. Çocuklar Gumball’dan Marceline’e, Ben 10’den Blossom’a, Finn’den Mojo Jojo’ya en sevdikleri karakterlerle yeşil sahada gol arıyor. Bu sene Dünya Kupası’yla eş zamanlı olarak başlayan turnuvada Türkiye’yi temsil eden çocuklar aldıkları 15.588.801 galibiyetle ilk sırada yer alıyor. En yakın rakibi Mısır’ın önünde bulunan Türkiye’yi, tıpkı 2016 yılında olduğu gibi şampiyon yapmak için çocuklar Toon Kupası’nda gol arıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ