MENÜ

Dünden bugüne Guus Hiddink!

Daily Mail, Hollandalı hocanın kariyerinden fotoğraflar paylaştı. Bunların içinde en dikkat çekeni ise 1990'da Fenerbahçe'deyken ayakkabısını boyatan bıyıklı Hiddink!

Dünden bugüne Guus Hiddink!

Jose Mourinho’nun yerine Chelsea’ye gelen Guus Hiddink için İngiliz gazetesi Daily Mail’in sitesinde özel bir haber yapıldı. Hollandalı futbol adamının, hocalık kariyerinden fotoğraflarının yer aldığı haberde, şu an 69 yaşında olan Hiddink’teki değişim gözler önüne seriliyor.

Hiddink, teknik adamlığa 1987’de PSV Eindhoven’da başladı. 3 yıl burada çalıştı, 1990-91’de Fenerbahçe’nin başına geçti. Sarı-Lacivertliler’le ligi 5. sırada bitiren Hiddink’in bu zamanlarda ayakkabısını boyatırken çektirdiği fotoğrafa da haberde yer verildi.

Bir türlü bırakamadı

90’lı yılların sonuna kadar bıyıklı haliyle dikkatleri çeken Hiddink, sonrasında ise bıyıkları kesti. Yurt dışında İspanya, Güney Kore, Rusya ve Türkiye tecrübeleri bulunan tecrübeli çalıştırıcı, 2 sene görev yaptığı Türk Milli Takımı’ndayken, “Bu benim son işim, emekliye ayrılacağım” demişti. 2011’de Ay-Yıldızlılar’la yollarını ayırdıktan sonra Anzhi ve Hollanda’yı çalıştıran Hiddink, şimdi de sezon sonuna kadar Chelsea’nin başarısı için çabalayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ