MENÜ

Drogba Aurier'e sahip çıktı!

Bir dönem Galatasaray forması da giyen efsane golcü Didier Drogba, PSG forması giyen Serge Aurier'e sahip çıktı.

Drogba Aurier'e sahip çıktı!

Bir dönem Galatasaray forması da giyen efsane golcü, Serge Aurier’in Periscope yayını üzerinden teknik direktörü Laurent Blanc ve takım arkadaşları hakkında söylediklerinin kamuoyu ve kulübü tarafından büyütüldüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı;

“Bu tarz olaylar hakkında çok fazla konuşmam ancak son günlerde kardeşim Serge Aurier’e yapılanlar beni çok üzdü ve bir şeyler söylemek istedim. Evet bir hata yaptı, söylememesi gereken şeyler söyledi ama hepimiz hata yaptık. İnsanlar hapise atılması gerektiğini bile söylüyorlar. Genç oyuncular gerekli destek ve tavsiye olmadan nasıl yeni bir şeyler öğrenebilir? Onları sosyal medyadaki davranışları konusunda eğitmemeli miyiz? Ya da belli futbolcuları hedef gösterip diğerlerine göz mü yumuyoruz? Bu yaptıklarımız bizi hiçbir yere götürmez. İyi şanslar kardeşim!”

Ne olmuştu?

Periscope üzerinden takipçilerine canlı yayın yapan Serge Aurier, teknik direktörü ve takımarkadaşları hakkında ağza alınmayacak sözler sarf etmişti. Teknik direktörü Laurent Blanc için “Hayat kadını”, takım arkadaşı Angel Di Maria için “Kukla” ve takımın kalecisi Salvatore Sirigu için “Artık yaşlandı, işi bitti” ifadelerini kullanan Aurier’in bu sözleri pahalıya mal oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ