MENÜ

Drogba 90 dakika

Aslan'ın dünyaca ünlü yıldızı Arena'da ilk kez sahne aldı. Terim'in, 50-60 dakika oynatmayı planladığı Drogba, ilk yarının sonunda gelen şok gol sonrası son düdüğe kadar sahada kaldı

Drogba 90 dakika

Galatasaray’ın Avrupa’da bile ses getiren transferi Didier Drogba nihayet dün gece Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterdi. Akhisar deplasmanında oyuna sonradan giren Fildişi’li yıldız, ilk kez 11’de oyuna başladı. Akhisar Belediye karşısında 1 gol atan, diğerini hazırlayan siyahi forvet, dün gece ayakta kalan isimlerdendi. Fatih Terim’in 50-60 dakika kadar oyunda tutmayı planladığı Drogba, skor 1-1’e gelince 90 dakikayı tamamlamak zorunda kaldı. Burak’ın golüyle sona eren pas trafiğini başlatan dünyaca ünlü santrfor, maç eksiğine rağmen elinden gelen çabayı gösterdi. İkinci yarıda partneri Burak Yılmaz’a çok güzel bir pas da veren Drogba, kaçan gol sonrası çok üzüldü.

Takıma liderlik yaptı

Oyun içerisinde arkadaşlarını bir lider gibi yönlendirmeye çalışan Didier Drogba, ağır zeminde ayakta kalan oyunculardandı. Bir serbest vuruşta topun başına geçip, isabetli bir vuruş yapan Fildişi’li oyuncu, attığı ince paslarla Burak Yılmaz’a çok gol attıracağının sinyallerini de verdi. Dün geceki performansı, yıldız golcüyle ilgili soru işaretlerini de şimdiden yok etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ