MENÜ

Drift tutkunları Atatürk Olimpiyat Stadı'na akın etti

2019 Apex Masters Türkiye Drift Şampiyonası’nın ilk yarışı Drift Otomobil Sporları Kulübü tarafından 28 Nisan Pazar günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleştirildi.

Drift tutkunları Atatürk Olimpiyat Stadı'na akın etti

2019 Apex Masters Türkiye Drift Şampiyonası’nın ilk yarışı Drift Otomobil Sporları Kulübü tarafından 28 Nisan Pazar günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleştirildi. Farklı takımların yarıştığı organizasyonda Avşar Maden Suyu’nun sponsoru olduğu Teamart takımından Burcu Çetinkaya, Oktay Kabaktaş, Özer Mollamehmetoğlu, Harun Taştan ve Cem Bora Kalaycıoğlu diğer takımların yarışmacılarıyla kıyasıya mücadele etti.

Haberin Devamı

Sezonun ilk drift yarışı olan ve cumartesi günü sıralama turlarıyla başlayan şampiyona, pazar günü en iyi 16 yarışçının mücadelesine sahne oldu. Drift tutkunlarına unutulmaz bir hafta sonu yaşatan şampiyona kapsamında pilotlar, izleyenlere adrenalin dolu nefes kesen anlar yaşattı. Heyecan dolu anların yaşandığı şampiyonada Teamart takımından Burcu Çetinkaya, Oktay Kabaktaş, Özer Mollamehmetoğlu, Harun Taştan ve Cem Bora Kalaycıoğlu kıyasıya mücadeleleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Böylesine önemli bir organizasyonun sponsorları arasında yer almaktan duydukları mutluluğu dile getiren Avşar Maden Suyu Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Demirel, her daim sporun ve sporcunun yanında olduklarını aktarıp kazananları tebrik ederek konuşmasını tamamladı.

YORUM YAZ