MENÜ

Double-Trap ve Trap Skeet Türkiye Şampiyonası tamamlandı

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin'in Erdemli İlçesi'nde düzenlenen Double-Trap ve Trap Skeet Türkiye Şampiyonası'nda ünlü sanatçı Selahattin Alpay'ın oğlu Birbey Alpay Skeet büyük erkeklerde Türkiye Şampiyonu oldu.

Double-Trap ve Trap Skeet Türkiye Şampiyonası tamamlandı

Erdemli Atış Poligonu'nda yapılan müsabakalarda büyük erkeklerde İstanbul bölgesinden Birbey Alpay, genç erkeklerde Konya bölgesinden Salih Hafız, büyük bayanlarda Bolu bölgesinden Çiğdem Özyaman Özenir, genç bayanlarda Konya bölgesinden Özlem Nur Yıldırım, veteranlarda ise Kütahya bölgesinden Ömer Uygun birincilik kürsüsüne çıktı.

Haberin Devamı

Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 20.30 sıralarında Adana'dan gelen Birbey Alpay'ı babası Atatürk Havalimanı'nda çiçeklerle karşıladı. Şampiyon olduğu için mutlu olduğunu belirten Alpay, Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Mersin'de düzenlenen 2014 Türkiye şampiyonasında büyük erkeklerde Türkiye şampiyonu oldum. İkinciliğim vardı. Üçüncülüğüm vardı. Birincilik yoktu. Birinci oldum. Çok mutluyum. Takım olarak da Türkiye şampiyonu olduk. Kısmetse 16 Haziranda Macaristan'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nda yer alacağız. 125 'te 115 atarak Türkiye şampiyonu oldum. 115 daha vardı. Birde 214 onlarla baraja kaldım. Ve onları barajı eleyerek kalarak Türkiye Şampiyonu oldum. Amacım şuan dediğim gibi 16'sında düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nda ülkemizin bayrağını göklere çıkarmak dalgalandırmaktır. Çok mutluyum çok sevinçliyim" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ