MENÜ

Dortmund Kehl'le devam edecek

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'un kaptanı Sebastian Kehl'in sezon sununda sözleşmesinin uzatılacağı bildirildi.

Dortmund Kehl'le devam edecek

Borussia Dortmund Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, Kehl’in futbol kariyerini Dortmund’ta sonlandıracağı ve sezon sonunda futbolcunun sözleşmesinin 2015 yılına kadar uzatılacağı ifade edildi.

Sebastian Kehl de yaptığı açıklamada, "Borussia Dortmund harika bir takım ve taraftara sahip. Dortmund uzun yıllardır benim evim. Ben de bu nedenle bu sözleşmemi uzatmak istedim. Bununla futbol kariyerimi 2015 sezonun sonunda sonlandırma kararı aldım. Bundesliga’daki son yılım için mutluyum" ifadesini kullandı.

Borussia Dortmund Kulübü Sportif Direktörü Michael Zorc ise Sebastian Kehl’in önemli bir lider oyuncu olduğunu belirterek, "Sebastian müthiş bir tecrübe hazinesine sahip olarak Dortmund’a hizmet etti. Biz Sebastian Kehl’in sözleşmesini bir yıl uzatarak kariyerini burada sonlandıracağı için mutluyuz" dedi.

Borussia Dortmund’un kaptanı Kehl, Bundesliga’da forma giydiği 289 karşılaşmada 25 gol kaydetti. Kehl, Borussia Dortmund formasıyla 2002, 2011 ve 2012 sezonlarında Bundesliga’da şampiyonluk yaşadı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ