MENÜ

Dört koldan taarruz

Mali kongrenin ardından tam gaz transfer harekatına girişen Fenerbahçe'de, daha önce belirlenen isimlerle kısa sürede anlaşmaya varılması bekleniyor.

Dört koldan taarruz

Sportif direktör Aykut Kocaman transfer çalışmalarını sezon boyunca sürdürmesine karşın, harekete geçmek için mali kongrenin yapılmasını bekleyen Başkan Aziz Yıldırım, üyelerden yetkiyi aldı, talimatı verdi; Çalışmaları hızlandırın. Bu doğrultuda yurtdışına çıkan Kocaman’ın, öncelikli hedefinin Krasic’in transferini bitirmek olduğu belirlendi. Sırp yıldızın, Dünya Kupası’nda ortaya koyacağı performansla taliplilerinin çoğalacağı, fiyatının artacağını düşünen Sarı-Lacivertliler, bu nedenle işi 11 Haziran’dan önce bitirmek istiyor. Önce Krasic ile anlaşmaya çalışacak olan Kocaman, ardından CSKA Moskova ile bonservis için pazarlığa girişecek. Bu arada Bursasporlu Sercan, Kasımpaşalı Yekta, Standard Liege kalecisi Sinan Bolat ile Antalyasporlu Necati’nin transferi için çalışmalar da yürütülüyor.

KRASIC'TEN MÜTHİŞ FÜZE

Haberin Devamı



Teknik direktör adayları
Bir yandan transfer harekatı yürütülürken, diğer yandan önümüzdeki sezon takımın teslim edileceği teknik direktör konusunda da arayışlar sürdürülüyor. Birçok isim gündeme gelirken, İspanyol basını Juande Ramos, Manuel Pellegrini, Alman basını Joachim Löw, İtalyan basını Mircea Lucescu, Brezilya basını da Scolari isimlerini sütunlarına taşıdı.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ