MENÜ

Doll'den Karaman'a sert tepki

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın, kulüp başkanı İlhan Cavcav ile görüşmesini etik bulmadığını belirterek, "Eğer kendisi iki takımı da taktiksel anlamda idare edebiliyorsa, şapka çıkarmak lazım. Dünya sıralamasında üst sıralarda olması gerekir" dedi.

Doll'den Karaman'a sert tepki

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlenen haftalık basın toplantısına katılan ve konuyla ilgili görüşlerin açıklayan Doll, sözkonusu olayı "ayıp ve saçmalık" olarak değerlendirerek, "Kolay bir şey değil.

Reaksiyonlarımızı tespit edemez. Böyle birşey varsa, ayıp ve saçmalık. Bundan bir süre önce başkan Cavcav bana Karaman ile görüştüğünü söyledi. Görüşmede Karaman, başkana, ’Gençlerbirliği’nin ligi 7.,8. sırada bitirebileceğini beyan etmiş’ Kendi takımıyla ilgilensin. Etik olarak hoş değil. Kendi terbiyesine bırakıyorum. İş başvuru dosyasını kulübe gönderebilir" şeklinde konuştu.

Almanya’da resmi olarak böyle bir olaya rastlamadığını ifade eden Alman teknik adam, "Almanya’da böyle bir olayla karşılaşmadım. Resmi birşey yok. O yapanın sorunu. Almanya’da olabileceğini düşünmüyorum" dedi.
Thomas Doll, Hikmet Karaman’ın takımını yüzde yüz değerlendirmesi ve kendisinin de bu konuda bilgi sahibi olması durumunda, "Bu duruma karşı daha farklı bir tutum sergileyebilirim. Zaten Ankaragücü karşısında oynadığımız taktik gayet iyiydi. Başkana her zaman gidebilir ama beni ve oyuncularımın adını ağzına almamak kaydıyla" değerlendirmesini yaptı.

Göreve geldiği günden bu yana kulüpteki hiçbir yöneticinin işine karışmadığını anlatan Doll, "Bugüne kadar işime karışılmadı. Görüşeceğim ilk kişiler başkan ve Cem Onuk’tur. Ama hiç konuşmam olmadı" diye konuştu.

BURSASPOR MAÇI
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, Bursaspor maçında farklı bir düşünce ile mücadele edeceklerini söyledi.

Son günlerde takımın kötü gidişinde kaleci Serdar’ın yaşadığı olumsuz durumun da etkili olabileceğini savunan Doll, şöyle konuştu: "Diyarbakırspor maçında gelenekselliğin dışına çıktık. Bu maçta galip gelebilseydik, Manisaspor maçı daha farklı olabilirdi. Kupadaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı bizim için kırılma noktası oldu. Bu karşılaşmada futbolcularım istedi, ama olmadı ve kötü gözüktüler.

Antrenmanlarda takımımı istekli gördüm. İkili mücadeleleri kazanmamız lazım. Bursaspor karşısında sonuna kadar mücadele yaparsak ve içimizdeki canavarı yenersek, puan ve puanlarla dönebiliriz."

"KİMSEYİ PROTESTO ETMEDİM"
Alman teknk adam Doll, dün idmanda sergilediği tavır ile hiç kimseyi protesto etmediğini belirterek, "Her zaman takımla beraberim. Kendimi biraz dışarıda tutmak istedim. Takımı dışarıdan izleyince mücadelenin nasıl olacağını görmek istedim ve bunu görmek iyidir" değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ