MENÜ

Doha'da kupa Demirsoy'un

2006 yılından beri Beko’nun binicilik alanında destek verdiği milli binici Derin Demirsoy, Doha’daki organizasyonda Harry K isimli atıyla ülkemize şampiyonluğu getirdi.

Doha'da kupa Demirsoy'un

Beko’nun binicilik alanında 2006 yılından bu yana destek verdiği milli binici Derin Demirsoy, Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen engel atlama müsabakasında Harry K isimli atıyla birincilik kupasını Türkiye’ye kazandırdı. Türkiye’de ve dünyada sporun gelişimi ve geniş kitlelere ulaşması amacıyla birçok alanda yatırımlar yapan Beko, sporcuların başarılarıyla çalışmalarını perçinliyor. Demirsoy, Doha’da kazandığı birincilikle Türkiye’yi gururlandırdı.

Tek sporcu konumunda

Hollanda’da yaşayan 22 yaşındaki Derin Demirsoy, 2011’de Avrupa Gençler Şampiyonası’nda ferdi olarak gümüş madalya kazanan ve böylece Türkiye’nin binicilikte Avrupa madalyasına sahip tek sporcusu oldu. Genç sporcu bugüne kadar; 4 defa Gençler Avrupa, 2 defa Yıldızlar Avrupa ve Balkan, 2 defa Genç Yetişkin Avrupa, 1 defa Ustalar Avrupa Şampiyonaları’na katıldı.. Ve katıldığı 982 uluslararası yarışta, 19 altın, 21 gümüş, 21 bronz madalya kazandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ