MENÜ

Dirk Kuyt tek devre dayanabildi

Aykut Kocaman'ın dinlenmesi için Kayserispor karşılaşmasında yedek soyundurduğu Dirk Kuyt, “İyi de oldu çünkü inanılmaz bir tempoda oynuyoruz. Ancak takımıma her maç katkı sağlamak istediğim için ikinci yarıda oyuna girdim” dedi.

Dirk Kuyt tek devre dayanabildi

Kayserispor maçında yedek soyunan, ikinci yarıda Sow ile birlikte oyuna dahil olup, beraberlik golüne imza atan Dirk Kuyt’tan çarpıcı sözler. Üç kulvarda mücadele ettiklerini ve üst üste birbirinden zorlu maçlar oynadıklarını dile getiren Hollandalı yıldız, “Hocam beni Kayserispor maçında dinlendirmek istedi, ben de yedek soyundum. Gerçekten de iyi oldu çünkü müthiş bir tempoda oynuyoruz. Ancak ben, takımıma bir şeyler vermek istiyorum. Her maçta takımıma katkım olsun istiyorum. Bu yüzden ikinci yarıda oyuna girdim. Benfica maçı öncesi zorlu bir sınavdı. Kazanmamız gereken bir maçtı. 3 puan, bizim için iyi bir moral oldu. Keşke Gaziantep-Galatasaray maçı berabere bitseydi ama yapacak bir şey yok” sözlerini sarfetti.

‘Futbolunuzu oynayın’ dedim

Kayserisporlu Salih’in, “Kuyt ve Sow bana, ‘Galatasaray için mi oynuyorsunuz?’ dedi” suçlamasına da yanıt veren Kuyt, şunları söyledi: “Salih’le bir diyaloğumuz oldu. Sow’la ne konuştuklarını bilemem ancak Salih beni çok iyi anladı. İngilizcesi iyi. Ayrıca beni şimdiye dek tanıyanlar, Salih’in maç sonu yaptığı açıklamaları benim kullanmayacağımı bilirler. Kayserisporlu futbolcular öne geçtikten sonra, maçı iyice soğutmaya gayret ettikleri bölümlerde Salih’e şunları söyledim; ‘Neden zaman geçiriyorsunuz? Neden futbol oynamıyorsunuz? Futbolunuzu oynayın, başka işlere başvurmayın. Birkaç hafta önce Galatasaray karşısında bu hareketleri yapmıyordunuz?’ Tüm söylediğim buydu.”

Mehmet Demircan

Haberin Devamı
YORUM YAZ