MENÜ

Dirk Kuyt: Farklı kazanabilirdik

Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt, önemli olanın turu geçmek olduğuna vurgu yaparken, Bate Borisov karşısında farklı bir galibiyete ulaşabileceklerini de söyledi.

Dirk Kuyt: Farklı kazanabilirdik

Kuyt, şunları söyledi; "Önemli olan üst tura çıkmaktı. 10 kişi kaldıktan sonra 1-0 istediğimiz bir sonuç değildi. Aslında biraz da biz kendimizi zora soktuk. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirmeliydik. Benim de bir iki pozisyonlarım var. Baroni ve Sow'un pozisyonları vardı. Bir haftada çok zor 3 maç oynadık. Son BATE maçını neredeyse 90 dakika 10 kişi oynadık. Onun için önemli olan tur atlamaktı."

Hollanda Milli takım teknik direktörü Van Gaal'in karşılaşmayı izlemesine yönelik ise, "Van Gaal'in kendisi birkaç gündür İstanbul'da. Sneijder ve beni izlemek için geldi. Yarın bir toplantım var. Milli takım hocanızın gelip sizi ziyaret etmesi güzel bir şey" açıklamalarında bulundu.

Son 16 içinde yer alan takımların son derece güçlü olduğuna da değinen Kuyt, "Bu dakikadan sonra tüm rakipler zorlu. Bizim için kolay olan yanı sahamızdaki ilk maçı taraftarımız ile birlikte oynayacağız. Taraftarımızı çok özledik umarım onlarsız son maçımız olur" diyerek sözlerini noktaladı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ