MENÜ

Diriliş Ertuğrul oyuncusu Çiftlik Bank'ın basın danışmanı çıktı

Bir dönem Diriliş Ertuğrul dizisinde de oynayan Mehmet Çevik, on binlerce insanı dolandıran Çiftlik Bank'ın danışmanı çıktı.

Diriliş Ertuğrul oyuncusu Çiftlik Bank'ın basın danışmanı çıktı

En son Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Mehmet Çevik, hafızalarımıza Hanımın Çiftliği adlı dizide canlandırdığı kötü karakterle kazınmıştı.

Kısa sürede on binlerce kişiden yüz milyonlarca lira toplayan ve aylardır gündemde olan, haklarında bir dizi suç duyurusu bulunan Çiftlik Bank sırra kadem bastı! Yatırdıkları paraları almak için şirketin merkezine giden vatandaşlar, şirketin sessiz sedasız boşaltıldığını öğrendi. Ardından binlerce mağdur bırakan Çiftlikbank'ın yönetim kadrosunda tanıdık bir isim de yer alıyordu.

Kürsüden şirketin hedeflerini anlatmış

Tiyatro ve sinema oyuncusu Mehmet Çevik, Çiftlik Bank’ın medya ve iletişim danışmanı olarak görev yapıyordu. En son Diriliş Ertuğrul dizisinde Deli Demir karakterini canlandıran oyuncu Mehmet Çevik, Çiftlik Bank’ın hem 14 Aralık’ta İnegöl’de hem de Konya Tuzlukcu’da temelini attığı tesislerde kürsüye çıkarak şirketin hedefleri ve mevcut durumu ile ilgili açıklamalar yapıp, Çiftlik Bank’ı savunmuştu.

Emeklilere temmuz ayında 224 lira zam

Haberin Devamı
YORUM YAZ