MENÜ

Dino Arslanagic'den Fenerbahçe açıklaması!

Roman Neustadter'in ayrılığı ve Martin Skrtel'in de sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle stoper arayışlarına geçen Fenerbahçe'nin Belçika ekiplerinden Royal Antwerp'te forma giyen Dino Arslanagic ile ilgilendiği iddia ediliyordu. 26 yaşındaki savunmacı, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Dino Arslanagic'den Fenerbahçe açıklaması!

Roman Neustadter'in ayrılığı ve Martin Skrtel'in de sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle stoper arayışlarına hız veren Fenerbahçe'nin Belçika ligi ekiplerinden Royal Antwerp forması giyen Dino Arslanagic'i transfer edeceği konuşuluyordu. 26 yaşındaki savunmacı, söz konusu haberlerin ardından ilk açıklamayı Het Laatste Nieuws gazetesine yaptı.

Haberin Devamı

Gazeteye verdiği röportajda söz konusu iddiaları yalanlayan 1.91 boyundaki stoper, "Fenerbahçe haberlerini ben de gazetelerden okuyorum. Ancak Fenerbahçe'den kimseyle görüşmedim. Takımda kalıp kalmayacağım hakkında ise kesin bir şey söyleyemem." ifadelerini kullandı. Sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Arslanagic'in güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ