MENÜ

Dinlenerek hazırlanacaklar!

Yoğun tempoda oyuncularının zihinsel ve mental olarak yorgun düştüğünü gören Aykut Kocaman; Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Ziegler, Meireles, Kuyt, Webo, Baroni'ye 2 gün izin verdi.

Dinlenerek hazırlanacaklar!

3 kulvarda da yoluna devam eden tek takım olan ve genelde hem hafta sonu hem hafta içinde maçlara çıkan Fenerbahçe, yarın akşamki Eskişehirspor kupa mücadelesiyle birlikte bu sezonki 55. karşılaşmasını oynayacak. Eskişehirspor maçı sonrası bu yoğun tempoda oyuncularının sadece zihinsel değil, mental açıdan da yorgun düştüklerini söyleyen teknik direktör Aykut Kocaman, bu nedenle tam 9 oyuncusuna 2 gün izin verdi. Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Ziegler, Meireles, Kuyt, Baroni ve Webo’ya iki gün izin veren tecrübeli hoca, “Zorlu bir trafikten çıktık. Şimdi çok daha zorlu bir trafiğe giriyoruz. Sizlerden iyice dinlenmenizi istiyorum. Sadece fiziksel anlamda değil, mental anlamda da dinlenin. Kafanızı tamamen boşaltarak geri dönün. Çünkü bu zorlu süreçte hepinize çok ihtiyacım var” dediği belirlendi.

Dirk Kuyt, ülkesine gitti

Bu futbolcular izinlerini İstanbul’da geçirirken, kızının doğum günü olan Kuyt, ülkesine uçtu. Kocaman’ın bu oyunculardan bazılarını Eskişehirspor kupa maçında dinlendireceği, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Bekir, Salih, Caner, Semih, Hasan Ali gibi isimleri sahaya sürmeyi planladığı belirlendi.

Can Gebetaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ