MENÜ

Dikkat... Dikkat...

Son iki resmi maçında 5 gol yiyen Trabzonspor'da savunma alarm veriyor... Grupta CSKA yeniden iddialı konuma gelirken, sıkışan fikstür Fırtına'yı hayli zorlayacak gibi görünüyor.

Dikkat... Dikkat...

Süper Lig’de dibe demir atan Ankaragücü’nden 2 gol yedikten sonra, Şampiyonlar Ligi’nde de CSKA Moskova’nın attığı 3 gole engel olamayan Trabzonspor savunması alarm veriyor... Teknik direktör Şenol Güneş,
karşılaşma sonrası oyuncuları yaptıkları hatalar nedeniyle sert bir şekilde uyarırken, dünkü antrenmanda ise daha sakin bir şekilde işlerin nasıl yoluna koyulabileceği ile ilgili düşüncelerini aktardı. Buna karşın önümüzdeki günlerde Trabzonspor’u sıkıntılı bir süreç bekliyor. Devler Ligi’ndeki 4 puanlık avantajını bir anda yitiren Bordo-Mavililer, ‘yarıştan koptu’ gözüyle bakılan CSKA Moskova’yı da bir anlamda uyandırmış oldu. Avni Aker’deki rövanşın da yitirilmesi halinde, Fırtına’nın belki de gözünü Avrupa Ligi’ne dikmekten başka bir şansı kalmayacak. Üst üste virajlar Tüm bu periyotta sıkışan fikstür de, sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Üst üste oynanan kritik maçlarda yorgun düşen Bordo-Mavililer’de, devre arasına kadar geçilecek sürenin en az hasarla atlatılması planları yapılıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ