MENÜ

Dikkat başınız dönebilir

Euroleague’de mücadele eden 4 ekibimiz; Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş, Fenerbahçe ve Galatasaray Odeabank, kondisyon gerektiren zorlu bir fikstürden geçiyor. 5 günü geride kalan 12 günlük süreçte temsilcilerimiz 3’ü Avrupa olmak üzere tam 5 karşılaşma birden oynamış olacak.

Dikkat başınız dönebilir

Avrupa Ligi’nde sistemin deplasmanlı lige dönmesi nedeniyle, organizasyondu bu hafta ilk kez tüm takımlar iki maçlı normal sezon haftası oynayacak. Tabii ki bu durum; Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş, Fenerbahçe ve Galatasaray Odeabank’ın da ekstra efor sarf etmesini gerektiren bir süreçten geçmesini sağlayacak. 20-31 Ekim tarihlerini kapsayan zorlu fikstürde temsilcilerimiz 3’ü Euroleague, 2’si Türkiye Ligi olmak üzere 5 maç oynamış olacak.

Karşılaşmalardan 2’sini geride bırakan takımlarımız en çok bu hafta yorulacak. Çünkü ekiplerimiz 1 gün arayla tam 3 karşılaşma birden oyanayacak. Geniş kadro rotasyonuna ve oyuncularını en iyi şekilde hazırlayan antrenöre sahip takım, bu 12 günlük süreçte kazanan taraf olacak.

En kârlısı Fenerbahçe!

Geride kalan 5 günlük süreçte oynanan 2 maçtan en kârlı çıkan takım ise Fenerbahçe oldu. Sarı-Lacivertliler hem Avrupa hem de ligde kazandı. Galatasaray ise 2’de 0 yaparken, Anadolu Efes ile Darüşşafaka Doğuş, Avrupa Ligi’nde mağlubiyet alırken sadece ligde galibiyet sevinci yaşadı.

Dev derbi cuma günü

Bu arada güç isteyen bu süreç içinde ayrıca Avrupa Ligi’nde Türk derbisi heyecanı da yaşanacak. Temsilcilerimiz zorlu fikstürde bir de derbi mücadelesi verecek. Önce Darüşşafaka Doğuş ile Anadolu Efes ardından Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. İki ezeli rakip arasındaki beklenen mücadele cuma günü gerçekleşecek. Abdi İpekçi’de saat 20.00’de başlayacak dev derbinin biletleri dün satışa sunuldu.

Hatice Yücel

Haberin Devamı
YORUM YAZ