MENÜ

Diego Costa'dan şaşırtan açıklama

Atletico Madrid'in golcü oyuncusu Diego Costa, hiçbir zaman ciddi şekilde şampiyon adayı olmadıklarını söyledi.

Diego Costa'dan şaşırtan açıklama

Tanıtım programı için basının karşısına çıkan Costa, Osasuna maçını geride bırakıp 2 Mart Pazar günü Real Madrid’e karşı oynayacakları derbi maçına konsantre olduklarını ifade etti.

Derbinin çok önemli olduğunu bildiklerini kaydeden Costa, "Bir maç için heyecanımızı kaybedecek değiliz. Eğer Real Madrid’e karşı kaybedersek lig şampiyonluğu çok zorlaşacak ama samimi olmak gerekirse, hiçbir zaman şampiyonluğa aday olmadık. Biz herkese karşı mücadele eden iyi bir takımız. Eğer kazanırsak, tekrardan mücadelenin içinde yer alacağımızın farkındayız. Şampiyonluk mücadelesinde devam etmemiz için son fırsatmış gibi bu maça çıkacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Sahadaki agresifliğinden dolayı zaman zaman eleştiriler alan Costa, bununla ilgili sorulara ise "Bu, benim oynama şeklim. Maçlarda aziz değilim ama Real Madrid (Kral Kupası) maçında görüldü ki ben hiçbir zaman, hiçbir kavgayı arayan taraf olmadım. Sergio Ramos ile mücadele ettik ve faul yapmam gerektiğinde yaptım. O da bana faul yapması gerektiğinde yaptı ama bunların hepsi olması gereken şekilde, her zaman saha içinde oldu" cevabını verdi.

İspanya’nın 5 Mart Çarşamba günü İtalya’ya karşı oynayacağı hazırlık maçında ilk kez İspanya Milli Takımı formasını giymesi beklenen Costa, "Daha önce de anlattım, İspanya tercihim çok kişiseldi. O dönemde neden İspanya’yı tercih ettiğimi anlattım" diyerek polemiğe girmek istemedi.

Atletico Madrid, İspanya 1. Futbol Ligi’nin (La Liga) 25. haftasında, deplasmanda Osasuna’ya 3-0 yenilerek, şampiyonluk yarışında lider Real Madrid’in 3 puan gerisine düşmüştü.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ