MENÜ

Dick Advocaat transfer istedi! İşte isimler...

Hollandalı hocanın Fenerbahçe yönetiminden, ‘topu ikinci bölgeden, üçüncü bölgeye hızla taşıyabilen, set oyununda da pas merkezi olabilen’ bir transfer talep ettiği öğrenildi.

Dick Advocaat transfer istedi! İşte isimler...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, yönetime verdiği transfer raporunda öncelikli ihtiyacının orta alan olduğunu dile getirdi. Hollandalı çalıştırıcı, "Orta sahada önemli oyunculara sahibiz. Ancak zaman zaman sakatlık, zaman zaman cezalılar nedeniyle o bölgede sıkıntı yaşayabiliyoruz. Bütçenin durumuna göre bu mevkiye takviye yapmamız bize önemli derecede katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde rakipler belli oldu!

WİEL GİDERSE SAĞ BEK ACİL DEĞİL

Aradığı oyuncuyu tarif ederken beklentinin aksine 10 numaradan daha farklı karakter çizen Dick Advocaat, "Topu ikinci bölgeden, üçüncü bölgeye hızlı bir şekilde taşıyabilen, set oyununda da pas merkezi olabilen bir isim" tanımını yaptı. Hollandalı'nın Van der Wiel'in ayrılması durumunda sağ beke de transfer yapılabileceğini ancak bunun aciliyeti olmadığını belirttiği öğrenildi.

Vitor Pereira: 1860 Münih’i geri çevirdim

VAN GİNKEL VE ROMERO LİSTEDE

Advocaat'ın tanımına uyan isimlerden Van Ginkel ve Romero'nun F.Bahçe'nin transfer listesinde olduğu öğrenildi. Orta sahanın merkezinde oynayan 24 yaşındaki Van Ginkel, özellikle hava hakimiyeti, sertliği ve başarılı frikikleriyle bilinse de bu sezon Chelsea'da forma şansı bulamadı. F.Bahçe'nin sezon başında da kadrosuna katmak istediği ancak evraklarını yetiştiremediği Racing'in 24 yaşındaki yıldızı Oscar Romero ise başarılı ara paslarıyla tanınıyor.

Kaynak: Sabah

Skrtel ceza sınırında

Haberin Devamı
YORUM YAZ