MENÜ

Dialiba Diabang taraftardan destek istedi

TFF 1'inci Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un Senagalli golcü futbolcusu Dialiba Diabang, "Şampiyonluk yolunda ilerliyorsanız, Süper Lig düşünüyorsanız bu sadece takımla olmaz. Hep birlikte olmamız gerekiyor" dedi.

Dialiba Diabang taraftardan destek istedi

TFF 1'inci Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un Senagalli golcü futbolcusu Dialiba Diabang, "Şampiyonluk yolunda ilerliyorsanız, Süper Lig düşünüyorsanız bu sadece takımla olmaz. Hep birlikte olmamız gerekiyor" dedi. Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan golcü futbolcu, takımın son durumu ve kendi performansıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

"ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ"

Eskişehirspor karşılaşmasında kötü oynamadıklarını söyleyen Dialiba, "Eskişehirspor karşılamasında kötü oynamadık. Aslında iyi bir oyun ortaya koyduk. Tek ihtiyacımız, eksiğimiz olan şey goldü. Onu bulmadık. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz" dedi.

"İKLİM ŞARTLARINA ADAPTE OLUP, İYİ FUTBOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

Dialiba, liderlik yarışını sonuna kadar sürdürmeleri gerektiğini de ifade ederek, "Tabi futbolun içinde bunlar var. İklim şartları değiştikçe futbol biraz zorlaşıyor. Biz buna çabucak adapte olmak zorundayız. İklim şartlarına adapte olup, iyi futbolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

"BUNDAN SONRAKİ HAFTALARDA DAHA ÇOK TARAFTAR BEKLİYORUZ"

Taraftara da seslenen Dialiba, "Eskişehirspor maçında Biz atak yaparken taraftar savunma yapıyordu. Şampiyonluk yolunda ilerliyorsanız, Süper Lig düşünüyorsanız bu sadece takımla olmaz. Hep birlikte olmamız gerekiyor. Bundan sonraki haftalarda daha çok taraftar bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"İNŞALLAH GOLLERİNE DEVAM EDECEĞİZ"

Kendi performansıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Senegalli oyuncu, "Bunun için çok büyük bir iddiam yok. Ama doğru zamanı geldiğinde goller oluyor. Ben de bunu kovalıyorum, kovalamaya da devam edeceğiz. Bu sezon daha önümüzde çok uzun bir zaman var. İnşallah gollerine devam edeceğiz" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ