MENÜ

Diagne: Biz Fenerbahçe'den daha iyi takımız

Geçen sezonun devre arasından bu yana çıktığı 30 maça 26 gol sığdıran Mbaye Diagne, Fenerbahçe mücadelesi öncesi de iddialı. Zorlu maçı FANATİK’e değerlendiren Senegalli, “Rakibimizden daha iyi bir takımız. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” dedi.

Diagne: Biz Fenerbahçe'den daha iyi takımız

14 gol atarak yalnızca Süper Lig’in değil Avrupa’nın da gol kralı konumunda bulunan Mbaye Diagne, Fenerbahçe maçı öncesi FANATİK’in sorularını yanıtladı. Kendilerini çok önemli ve zorlu bir müsabakanın beklediğini ifade eden Diagne, “Fenerbahçe iyi takım. Attıkları gollerden bağımsız durumda çok iyi oyuncuları var. Kazanmak için oynayacaklar. Puana ihtiyaçları var. Biz de iyi hazırlanıyoruz. Oraya gittiğimizde takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Tabii kolay maç olmayacak. Ben de üzerime düşeni yapmak, gollerime devam etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Şampiyonluk imkansız değil’

Şampiyonluk yarışı hakkında da görüşlerini bildiren Diagne, “Ben de hocamız Mustafa Denizli ile aynı görüşlere sahibim. İyi bir kadromuz var. Aynı oyuncularla oynayan bir takımız. Açıkça söylemek gerekirse bu açıdan ligde daha iyi bir takımız Fenerbahçe’ye göre. Neden şampiyon olamayalım? Ama bu formu devam ettirmemiz gerekiyor. Şampiyon olamasak da ligi en iyi şekilde bitirmek ve Avrupa’ya gitmek istiyoruz. Amaçlarımızdan birisi bu. Umarım ulaşacağız” dedi.

‘Türkiye’den ilgi var’

Transfer haberleri hakkında da konuşan başarılı oyuncu, “Şu anda odaklandığımız şey ligin ilk yarısını iyi bir şekilde bitirmek. Daha sonra Kasımpaşa ve benle alakalı konuşabiliriz. 4 sene kontratım var ve devam ediyor. Türkiye içinden ve dışarıdan ilgilenen takımların olduğunu biliyorum ama bu sadece benim elimde değil. Konuşmak için sırası da değil. ŞAmacım şu an takıma yardımcı ve başarılı olmak” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

‘En az 27 gol’

Senegalli futbolcu, sezon başında FANATİK’e verdiği röportajda koyduğu 20 gol hedefini de güncelleyerek, “Takım arkadaşlarımın da katkısıyla 14 gole ulaştım. Bundan dolayı çok mutluyum. Sezon sonuna kadar bu performansımı sürdürüp 30 olmasa da en az 27 golle ligi tamamlamayı çok isterim” dedi.

Ömer Necati Albayrak

YORUM YAZ