MENÜ

Devlet Bahçeli'den olay Fenerbahçe yorumu

Fenerbahçe'nin tarihte eşi benzeri görülmemiş şekilde düşme potasına gerilemesi siyasetin de gündemindeydi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Süper Lig'in 15. haftasında Akhisarspor'a 3-0 mağlup olan ve küme düşme hattına gerileyen Fenerbahçe hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Devlet Bahçeli'den olay Fenerbahçe yorumu

Milliyetçi Hareket Partasi lideri Devlet Bahçeli, Fenerbahçe'nin durumuyla ilgili yorum yaptı. Koyu bir Beşiktaşlı olduğu bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam oynanan Akhisar-Fenerbahçe mücadelesi için değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Bahçeli, Fenerbahçe'nin Akhisarspor'a 3-0 gibi farklı bir skorla yenilerek, düşme hattına gerilemesi ile ilgili olarak, Sarı-Lacivertliler'e moral veren bir açıklama yaptı.

"Fenerbahçe küme düşmez"

Sarı Lacivertlilerin 3-0 kaybederek küme düşme hattına gerilediği Akhisarspor maçı ve sonrasında yaşananlar hakkında konuşan Bahçeli, "Fenerbahçe küme düşmez. Fenerbahçe büyük bir takımdır. 1907 ruhu var." ifadelerini kullandı.

Bahçeli, "Ben bir Beşiktaşlı olarak Ali Koç beye çok güvenirim. O, en aşağıdan alıp liderliğe getirebilecek kararlılığı olan bir şahsiyettir" sözleriyle görüşlerini aktardı.

YORUM YAZ