MENÜ

Devlerin kabus sezonu

Real Madrid, Bayern Münih, Manchester United, Monaco ve Olympiakos, kendi liglerinde şimdiden zirve yarışından uzak kaldı. Avrupa kulvarında da mücadele eden kupa koleksiyoncuları, en kısa zamanda eski günlerine geri dönmeyi hedefliyor.

Devlerin kabus sezonu

Beşiktaş 12. hafta sonunda zirveden uzak kalırken, Avrupa’da da tablo çok farklı değil... Birçok Avrupa devi, bu sezon kendi liglerinde şampiyonluk yarışından kopma noktasına geldi. Son 6 sezonun Almanya şampiyonu Bayern Münih, 11. haftası sona eren Bundesliga’da 5. sırada kendine yer bulurken, son Devler Ligi şampiyonu Real Madrid 12. haftayı 6. olarak tamamladı.

Haberin Devamı

En kötüsü Monaco

Geçen sezonu Manchester City’nin arkasından ikinci olarak bitiren Manchester United 12. haftayı 8. olarak tamamladı. 2016-17’de Fransa’da PSG hegomanyasına son veren Monaco ise yeni sezonda 13 haftalık periyotta yalnızca 1 galibiyet alabildi ve 19. sıraya kadar geriledi. Yunanistan’da 44 lig kupası bulunan Olympiakos ise milli ara öncesinde liderin 6 puan gerisinde kaldı ve 3. sırada kendisine yer buldu. Devler, bir an önce yeni bir sayfa açmak ve tekrar üst sıralara tırmanmak istiyor.

YORUM YAZ