MENÜ

Devlere hocasız rakipler

Süper Lig’de bu hafta Fenerbahçe Alanyaspor’la, Beşiktaş ise Sivasspor’la karşılaşıyor... Ancak iki Anadolu ekibi de maçlara teknik direktörsüz çıkmaya hazırlanıyor Alanya, Sergen Yalçın ile dün anlaştı fakat takımla idmana çıkmayacağı için genç hoca tribünde olacak. Sivasspor ise Kemal Özdeş ismini maçtan sonra açıklayacak.

Devlere hocasız rakipler

Ligde geçen haftaki sonuçların ardından iki kulüpte teknik direktör değişikliği yaşanmıştı. Sivasspor’da Tamer Tuna gönderilirken, Alanyaspor’da ise Mesut Bakkal’la yollar ayrılmıştı. Her iki takım da dün hocasını buldu. Alanyaspor, Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı, imzalar da atıldı. Törende açıklama yapan genç teknik adam, “Anlaştık ama Fenerbahçe maçından sonra göreve başlayacağız” dedi. Turuncu- Yeşilliler’de Kadıköy deplasmanında alt yapı sorumlusu Mustafa Camunak sahaya çıkacak. Sivasspor ise Beşiktaş mücadelesine antrenörler Hakan Keleş ve Yunus Kaya yönetiminde hazırlandı.

Haberin Devamı

Prensipte anlaştı...

Kırmızı-Beyazlılar, son olarak Kasımpaşa’yı çalıştıran Kemal Özdeş ile prensipte anlaştı. Başarılı hoca ile kulüp arasında çok ufak pürüzler kaldı. Yiğidolar, Kemal Özdeş ismini Beşiktaş maçının ardından lige verilecek milli arada açıklamaya hazırlanıyor. Kısacası Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı bu hafta hocasız rakipler bekliyor.

YORUM YAZ