MENÜ

Devler soluğu derede aldı

Sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapan 12 Dev Adam, oldukça yüksek tempoda geçen idmanın ardından soluğu antrenman sahasının yanındaki derede aldı.

Devler soluğu derede aldı

Sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapan 12 Dev Adam, oldukça yüksek tempoda geçen idmanın ardından soluğu antrenman sahasının yanındaki derede aldı. Kendilerini buz gibi suya bırakan oyuncular, yorgunluk attı. Oyuncular buz tedavisi yerine soğuk suya girerek doğal yolla bacaklarını rahatlatıyorlar.

Çift idman yaptılar


Slovenya’da 4-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nın hazırlıklarına İtalya’nın Bormio kasabasında devam eden A Milli Basketbol Takımı, bir günlük iznin ardından çalışmalara devam etti. 12 Dev Adam, Bormio’da dünü çift idmanla geçirdi. Sabah kondisyon idmanı yapan milliler akşam da basketbol sahasında çalıştı. Sabah yapılan antrenmanı Federasyon Başkanı Turgay Demirel de izledi. Demirel daha sonra kamptan ayrılıp İstanbul’a döndü. Bu arada dün akşam saatlerinde İtalya’ya gelen coach Bogdan Tanjevic’in bugünden itibaren takımın başında olması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ