MENÜ

Dev maç öncesi PSG taraftarından Shakira'ya çirkin saldırı

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak PSG-Barcelona maçı öncesi Fransız taraftarlar, açtıkları pankartla Barcelona'nın savunma oyuncusu Gerard Pique'nin dünyaca ünlü şarkıcı eşi Shakira'ya saldırdı. Açılan pankartta Kolombiyalı şarkıcı için genelev vurgusu yapıldı.

Dev maç öncesi PSG taraftarından Shakira'ya çirkin saldırı

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında PSG ile Barcelona, Paris'te karşı karşıya gelecek. Barcelona, 4-1'lik ilk maçın rövanşı için Paris'e giderken PSG taraftarları Barcelona'yı hakarete varan pankartlarla karşıladı.

Haberin Devamı

İspanyol basınının haberine göre PSG taraftarları, Barcelona otobüsünün geldiği sırada "Shakira, La Jonquera" yazılı bir pankart açtı. Pankartta İspanya ve Fransa sınırında bulunan Girona'daki genelevlere göndermede bulunulduğu belirtildi.

Dev maç öncesi PSG taraftarından Shakiraya çirkin saldırı

"PSG taraftarlarından alçak pankart"

Fransız taraftarların bu pankartı İspanya'da büyük tepki çekerken Marca, haberi "PSG taraftarlarından alçak pankart" başlığı ile duyurdu ve yapılan bu hareketin alçakça, kabul edilemez olduğunu belirtti.

PSG taraftarları meşaleler ile sokaklara inerken ayrıca "Barcelona buraya hoş gelmedin!" yazılı afiş de dikkat çekti. İki takım taraftarları arasında son yıllarda tansiyonun bir hayli yüksek olduğu belirtiliyordu.

(Hürriyet)

YORUM YAZ