MENÜ

Dev derbi öncesi Beşiktaş ve Fenerbahçe'de son durum!

Süper Lig'in 23. haftası dev derbiye sahne olacak. Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi sahasında konuk edecek. Vodafone Park'ta saat 21:00'da oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini Bülent Yıldırım ve ekibi yönetecek. Dev derbinin VAR hakemliği görevini de Cüneyt Çakır üstlenecek. İşte Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesi iki takımdaki son durum...

Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi sahasında konuk edecek. Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma saat 21:00'da başlayacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini Bülent Yıldırım ve ekibi yönetecek. Dev derbinin VAR hakemliği görevini de Cüneyt Çakır üstlenecek.

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi ilklere sahne olma yolunda ilerliyor. Öyle ki ilk kez Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin başkanları kulüp televizyonlarında ortak yayın yaptı ve dostluk mesajları verdi. İlklerden biri de Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Tolgay Arslan olacak. Tolgay'ın Fenerbahçe formasıyla sahada yer alarak eski takımına karşı forma giymesi bekleniyor.

İşte Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak dev derbi öncesi iki takımda son durum...

YORUM YAZ