MENÜ

Ders niteliğindeydi...

Beko Basketbol Ligi takımlarından Bandırma Kırmızı'nın antrenörü Selçuk Ernak, "Genç arkadaşlarımın basketbol hayatlarının sonuna kadar onlara ders olacak bir sezon oynadıklarını düşünüyorum" dedi.

Ders niteliğindeydi...

Ernak, kulüpte düzenlediği basın toplantısında, sezon ortasında geldiği takımın oyuncularına teşekkür etti. Son hafta kendi evlerinde oynadıkları maçta Pınar Karşıyaka’ya 80-59 yenildiklerini hatırlatan Ernak, "Genç arkadaşlarımın basketbol hayatlarının sonuna kadar onlara ders olacak bir sezon oynadıklarını düşünüyorum. Kulüp yöneticilerimize de bu genç oyuncuların basketbolcu olabilmeleri için yaptıkları fedakarlıktan ve onlara güvenerek bu sorumluluğu verdiklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Haberin Devamı

Takımıyla yarım sezon çalışabildiğini dile getiren Ernak, "Benim için güzel bir sezondu. Oyuncularımın her gün aynı iştahla buraya gelmiş olması ve bu zor yolda beni yalnız bırakmamaları bunu çok keyifli bir hale getirdi. Bundan sonra lige devam eden takımların hepsine kalpten başarılar diliyorum" diye konuştu.

AA

YORUM YAZ