MENÜ

Deron Williams İstanbul'da

Dünyanın en iyi oyun kurucuları arasında gösterilen Deron Williams, İstanbul'a ayak bastı. Amerikalı süperstar, 'Taraftarlarca sevilmek güzel. İstanbul'a ve Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum' dedi.

Deron Williams İstanbul'da

PARKENİN Q7'Sİ... DERON WILLIAMS

Haberin Devamı

NBA’deki lokavttan faydalanarak Deron Williams’la anlaşan Siyah-Beyazlılar sonunda muradına erdi. Pasaport sorunları nedeniyle bir gün gecikmeli olarak ailesiyle birlikte saat 17.10’da Atatürk Havalimanı’na gelmesi gereken oyuncu, bir saat erken geldi. Bunun için yüzlerce hayranı Williams’ı göremezken, başarılı oyuncuyu Beşiktaşlı yöneticiler ve 30 kişilik taraftar grubu karşıladı. Yıldız basketbolcu ve ailesi için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Sevinçli olduğu yüzünden okunan Amerikalı süperstar, lokavt yüzünden geldiğini ancak burada olduğu süre boyunca Beşiktaş için elinden gelen her şeyi yapacağını vurgulayarak, “İstanbul’a ilk defa geliyorum ve çok mutluyum. Taraftarlar bana ilgi gösteriyor, onlar tarafından sevilmek güzel” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bugün İtalya kampına katılacak

Türkiye’ye gelmeden önce Mehmet Okur’dan bilgi aldığının altını çizen Williams, şunları kaydetti: NBA’de oynayan Mehmet Okur’u 6 yıldan beri tanıyorum. O bana Türkiye, İstanbul, Beşiktaş ve Türk basketbolu hakkında çeşitli bilgiler verdi. Umarım geniş ailemle beraber iyi vakit geçiririm. NBA’de lokavt olduğu için geldim, sonra yine geri döneceğim. Ayrıca 1.91 boyundaki oyuncunun yarın İtalya’ya giderek ayağının tozuyla takım kampına dahil olacağı kaydedildi.

YORUM YAZ