MENÜ

Derbiye darmadağın

Fenerbahçe sahasında aldığı 3-1’lik ankaragücü mağlubiyetiyle perişan oldu. Galatasaray deplasmanı öncesi moral olarak çökmekle kalmayan Sarı- Lacivertliler’in forveti Slimani de gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü.

Derbiye darmadağın

Başkan Ali Koç cumartesi günü Divan Kurulu’nda Galatasaray maçını kastederek, “Acaba haftaya maç dönüm noktası olur mu? Uçakta futbolculara söylüyordum. Dönüm noktası olacağına inanıyorum” demişti. Fenerbahçe derbi öncesi evinde renktaşı Ankaragücü karşısına çıkarken tek hedef 3 puanı alıp yeni bir sayfa açmaktı. Ligde 4 maçtır kazanamayan Sarı- Lacivertliler galibiyetin moraliyle Galatasaray deplasmanına gitmeyi hedefliyordu.

Haberin Devamı

Forvetteki ilk tercih

Kadıköy’de müthiş taraftar desteğiyle başladıkları mücadelede planlar tutmadı, Sarı-Lacivertliler 3-1’lik mağlubiyetle adeta perişan oldular. Mağlubiyetin yarattığı şok kadar Slimani’nin kırmızı kart görmesi de Fenerbahçe için büyük bir darbe oldu. Ligde görev aldığı 8 maça da 11’de başlayan ve forvette hep ilk tercih olan Cezayirli oyuncu Cuma günü derbide forma giyemeyecek.

‘F*ckoff’tan gitti

Dakikalar 69’u gösterdiğinde Benzia, Djedje’ye topa vurduktan sonra faul yaptı. Hakem Hüseyin Göçek VAR uyarısıyla pozisyonu izledi ve Fenerbahçe aleyhine penaltı noktasını gösterdi. Bu kararın ardından Slimani Göçek’e şiddetli şekilde itiraza başladı ve bu sırada “f*ck off” dediği görüldü. Hüseyin Göçek de Cezayirli oyuncuyu direkt kırmızı kartını çıkararak oyun dışında bıraktı.

YORUM YAZ