MENÜ

Derbiye ayarlı Aslan

Sarı-Kırmızılılar’ın Gençlerbirliği maçında derbi revizyonu yaşandı. Sneijder ve Hakan’ı İstanbul’da bırakan Orhan Atik, sakatlığını atlatan Chedjou’ya da 12 dakika süre vererek Kamerunlu’yu fazla yormadı.

Derbiye ayarlı Aslan

Spor Toto Süper Lig’de 25’inci hafta mücadelesinde dün akşam Gençlerbirliği’ne konuk olan Galatasaray’da teknik sorumlu Orhan Atik, pazar günü Fenerbahçe’yle oynayacakları derbiyi düşünerek Ankara temsilcisi karşısında sahaya farklı bir kadro sürdü.

Hafif sakatlıkları bulunan takımın önemli isimleri; Wesley Sneijder ve Hakan Balta’yı İstanbul’da bırakan Atik, sakatlıktan kurtulan ve hafta boyunca antrenmanlarda yer alan Aurelien Chedjou’ya da ilk 11’de görev vermedi. Stoper hattında Semih Kaya ve Jason Denayer birlikte forma giydi. Kamerunlu futbolcuyu yedek kulübesinden oyuna başlatan Orhan hoca, bu futbolcuyu 78. dakikada sahaya sürdü ve derbi öncesinde savunmanın kilit ismini fazla yormadı.

Derbiye tek fire...

Gençlerbirliği mücadelesine kart cezası sınırında çıkan; Fernando Muslera ve Olcan Adın’dan tek fire verildi... Mücadeleye ilk 11’de başlayan Olcan Adın, 25’inci dakikada hakem Hüseyin Göçek’ten kart görerek cezalı duruma düştü. Adın, bu durumdan dolayı TT Arena’da 20 Ocak’ta oynanacak Fenerbahçe derbisinde görev yapamayacak.

Volkan Pala kadroda...

Burak Yılmaz’ın ara transfer döneminde Beijing Guoan’a gitmesinin ardından gol yollarında sıkıntı yaşayan Galatasaray’da son çare altyapı forveti Volkan Pala oldu... Denizli döneminde kendine kadroda yer bulamayan genç forvet, Orhan Atik’in gelişiyle ikinci defa adını kadroya yazdırdı. Gençlerbirliği karşısında süre alamayan 19 yaşındaki futbolcunun, Fenerbahçe derbisinde de 18 kişilik kadroda yer bulması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ