MENÜ

Derbilerin kralı Ünal Karaman

Ünal Karaman, Trabzonspor’un başına geçti, dev maçların kaderini değiştirdi... Tecrübeli hoca, geçen sezondan bu yana 8 büyük karşılaşmada sadece 1 kez kaybetti. Derbilerden 15 puan çıkaran Karaman, bu alanda tüm rakiplerini geride bıraktı.

Derbilerin kralı Ünal Karaman

Trabzonspor’un teknik direktörü Ünal Karaman büyük maç karnesi ile dikkat çekiyor...

Haberin Devamı

2018-2019 sezonu başında Trabzonspor’da göreve başlayan tecrübeli hoca, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 8 maçta sadece bir kez kaybetti. Deneyimli çalıştırıcı, tek yenilgisini geçen sezon Galatasaray’a karşı 3-1’lik skorla aldı.

Dev karşılaşmalarda kolay kolay bileği bükülmeyen başarılı teknik adam, 4 maçta sahadan galibiyetle ayrılırken, 3 mücadelede ise rakipleri ile yenişemedi.

Terim, Güneş ve Avcı..

Ünal Karaman, Trabzonspor’un başına geçtiği günden bu yana büyük maçlarda en çok puan toplayan teknik direktör oldu. Tecrübeli çalıştırıcı, 8 maçta Bordo-Mavililer’e tam 15 puan kazandırdı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise iki sezonda çıktığı 8 dev karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak, 9 puan topladı.

Haberin Devamı

Fener kazanamadı

Beşiktaş’ta ise geçen sezon Şenol Güneş, bu sezon ise Abdullah Avcı toplamda 8 büyük maçta 9 puan toplayabildi. Fenerbahçe’de ise Cocu, Koeman ve Ersun Yanal üçlüsü 8 maçta galibiyet alamadı, 7 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşadı. Sarı- Lacivertliler bu süreçte sadece 7 puan topladı.

YORUM YAZ