MENÜ

Derbi Twitter'da başladı!

Dev maç öncesinde iki kulüpten gelen paylaşımlar, gündemi hareketlendirdi. İlk olarak Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi’nin danışmanı Erol Kaynar, “Gözlerin görmesini, ‘’VAR’’ olan her şeyin adaletli bir şekilde dağıtılmasını temenni ediyoruz! Takipçisi olacağız!” ifadelerini kulandı. Kaynar’ın sözlerinin ardından Fenerbahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu’dan da karşı açıklama geldi. Sipahioğlu, “Hakemlerden, VAR’dan, operasyonlardan 10 sezondur en fazla canı yanan takım olarak asıl bizim gözümüz hepinizin üzerinde!!” sözlerini sarf etti

Derbi Twitter'da başladı!

Spor Toto Süper Lig’de 31. hafta mücadelesinde dün akşam Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi ağırladığı mücadeleye saatler kala iki kulüp arasında sosyal medyada karşılıklı açıklamalar yapıldı. Derbinin VAR hakeminin Yaşar Kemal Uğurlu, AVAR’da da Atilla Karaoğlan ile Serkan Ok olacağının açıklanması sonrasında Twitter üzerinden bir paylaşım yapan Beşiktaş İletişim ve Medyadan Sorumlu Başkan Danışmanı Erol Kaynar, “İmtiyaz değil, imtina istiyoruz. Gözlerin görmesini, ‘’VAR’’ olan her şeyin adaletli bir şekilde dağıtılmasını temenni ediyoruz! Takipçisi olacağız!” ifadelerini kullandı. Bu paylaşıma, Siyah-Beyazlı futbolseverlerden büyük destek geldi.

Haberin Devamı

Sert cevap geldi

Erol Kaynar’ın paylaşımı sonrasında Fenerbahçeli yönetici Metin Sipahioğlu da bir açıklama yaptı. Kaynar’ın tweetini alıntılayarak bir mesaj paylaşan Sipahioğlu, “Yine bir maç öncesi yine tek amaç hakemleri baskı altına almak! Anlaşılan bu samimiyetsiz yaklaşım alışkanlık haline geldi. Hakemlerden, VAR’dan, operasyonlardan 10 sezondur en fazla canı yanan takım olarak asıl bizim gözümüz hepinizin üzerinde!” sözlerini kullandı. Bu açıklamaya da Sarı-Lacivertli taraftarlardan büyük etkileşim geldi.

YORUM YAZ