MENÜ

Derbi tarihi açıklandı

Federasyon alışılmışın dışındaki uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. TFF'den yapılan açıklamaya göre 8. haftadaki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi 27 Ekim Perşembe günü oynanacak.

Derbi tarihi açıklandı

Şike soruşturması sürecinde Süper Lig’e Play-Off uygulamasını getiren, Türkiye Kupası statüsünü değiştiren TFF, dün açıkladığı 4 haftalık programla bir kez daha şaşkınlık yarattı. UEFA’nın talebi doğrultusunda Süper Lig’i 2012 Mayıs ayı sonunda bitirme kararı alan federasyon, sıkışan takvim nedeniyle, lig maçlarını hafta içine yaymak zorunda kalmıştı. TFF’nin resmi sitesinden dün yapılan açıklamada, Süper Lig’in 6, 7, 8 ve 9. haftalarının programı açıklandı.

Bu açıklamada ilginç olan nokta ise 8. haftadaki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin tarihi oldu.
İnönü Stadı’ndaki karşılaşma, 27 Ekim Perşembe günü, saat 20:30’da oynanacak. Böyle önemli bir maçın hafta içinde oynanacak olması, taraftarları ne derece etkiler bilinmez ama, Süper Lig’de önümüzdeki 4 haftalık periyotu 18 günde oynayacak olan futbolcular, bu durumdan oldukça şikayetçi olacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Mersin maçı 17 Ekim Pazartesi

Bu arada Sarı-Lacivertliler’in ligin 6. haftasında, deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maç ise 17 Ekim Pazartesi günü, 20:00’de Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda oynanacak. Fenerbahçe önümüzdeki 4 haftalık sürecin son maçını 9. haftada 31 Ekim Pazartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Karabükspor ile oynayacak. Kanarya 4 maçlık periyotu 15 günde tamamlayacak.

YORUM YAZ