MENÜ

Derbi kozu Burak Yılmaz&Umut Bulut

Galatasaray'ın pazar günü Beşiktaş karşısındaki en önemli kozu, 10 gollü Burak Yılmaz ve Hamza hoca döneminde çıkışa geçen 4 gollü Umut Bulut olacak.

Derbi kozu Burak Yılmaz&Umut Bulut

Süper Lig’in 16. haftasındaki derbi karşılaşmasında 4 Ocak Pazar günü Beşiktaş’a konuk olacak Galatasaray, gol yollarında Burak Yılmaz ve Umut Bulut’un performansına güveniyor. Lider Beşiktaş’la devre arasına girilmeden önce oldukça önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Sarı-Kırmızılı ekipte Burak Yılmaz ve Umut Bulut, ligde skora katkısı en yüksek iki isim olarak dikkati çekerken, bu oyunculardan Beşiktaş derbisinde de beklentiler üst düzeyde olacak. Ligde geride kalan 15 maçta rakip fileleri kendi oyuncularının ayağından bulduğu gollerle 23 kez havalandırmayı başaran Galatasaray’da Burak Yılmaz 10, Umut Bulut ise 4 kez golle buluştu.

İkisi de sıçrama yaptı

Sarı-Kırmızılı ekipte Prandelli’nin ardından teknik direktörlük koltuğuna Hamza Hamzaoğlu’nun oturması, Burak Yılmaz ile Umut Bulut’un performanslarını katladı. Galatasaray, Hamzaoğlu yönetiminde ligdeki ilk maçına 12. haftadaki Akhisar Belediyespor karşılaşmasıyla çıkarken, bu haftaya kadar 5 golü bulunan Burak ardından yapılan 4 lig maçında 5 kez daha, 2 golü bulunan Umut Bulut ise 2 kez daha rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ