MENÜ

Derbi Fenerbahçe'nin: 1-3

Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı, Aroma Bayanlar Voleybol Ligi'nde ikinci yarıya Galatasaray galibiyeti ile başladı.

Derbi Fenerbahçe'nin: 1-3

Farklı branşlarda dün oynanan iki kritik maçta Fenerbahçe önce potada üzüldü ama daha sonra yüzü Sarı Melekler ile güldü. Aroma Ligi’nin devresini 11’de 11 yapıp lider bitiren Kanarya, ikinci yarıya Galatasaray zaferiyle girdi. İlk sette, iyi servis atan Sarı-Kırmızılılar’a karşı bloksuz oynayan ve çok dublaj hatası yapan Fenerbahçe, 16-10 geride kaldı, rakibini 18-18 ’de yakalamasına rağmen seti kaybetti: 25-20. 2. sette kendini bulan Fenerbahçe Universal, 25-10 gibi farkla 1-1 beraberliği sağladı. 3. setin başında Cim Bom 9-4 öne geçse de Kanarya, Kim, Liubov, Seda’nın smaçlarıyla rakibini 13-13’de yakalayıp seti 25-20 kazandı: 2-1. Üstünlüğünü 4.sette de sürdüren Fenerbahçe, sahadan galip ayrılıp, 12’de 12 yaptı.

Haberin Devamı

Hakem oyunu durdurdu

Galatasaray taraftarının küfürlü tezahürat yapması ve salona yabancı maddeler atması sebebiyle hakem iki defa ihtar verdi, bir kere de oyunu durdurdu.

Zeki Kuban

YORUM YAZ