MENÜ

Denizlispor, Süper Lig için geri sayıma geçti

Horoz yine deplasmanda kazandı, bu kez Giresun’u yıktı. Mehmet Akyüz attığı 3 golle şov yaptı... 62 puana ulaşan Denizlispor, maç fazlasıyla 3. sıradaki Hatay’la farkı 8’e yükseltti, Süper Lig için geri sayıma geçti.

Denizlispor, Süper Lig için geri sayıma geçti

Denizlispor evinde berabere kalıyor, deplasmanda kazanıyor. Sahasında 3 maçtır rakiplerini yıkamayan Yeşil-Siyahlılar, deplasmandaki kazanma serisini ise dün Giresun’da 4’e çıkarttı. Yücel İldiz’in öğrencileri, Elazığ, Afyon ve Adanaspor’un ardından Çotanaklar’ı da yıktı. 11. dakikada gol perdesini Mehmet Akyüz açtı. Burak- Recep paslaşmasının devamında tecrübeli forvet ağları sarstı: 0-1. 29’da Giresun beraberliğe yaklaştı. 43’te Kerem’in ortasında Aykut’un eline çarpan top sonrası hakem beyaz noktayı gösterdi. Penaltıyı Mehmet Akyüz gole çevirdi: 0-2.

Haberin Devamı

Bitime artık 4 kaldı

Bu golle iyice rahatlayan Denizlispor ikinci devrede tempoyu istediği şekilde yükseltip düşürdü. Tabelayı belirleyen golü ise günün yıldızı Mehmet Akyüz kaydetti, hat-trick yapıp işi bitirdi: 0-3. Maç fazlasıyla 3. sıradaki Hatay ile 8 puanlık fark yapan Denizlispor, bitime 4 hafta kala adım adım Süper Lig’e koşuyor.

Denizlispor, Süper Lig için geri sayıma geçti

YORUM YAZ